Freelance business controller (voor mkb)

Ga aan de slag met een freelance business controller. Start met gedegen bedrijfseconomisch advies om méér uit je organisatie, bedrijfsdoelen en financiële data te halen.

Freelance business partner nodig?

Samen met een freelance business partner bedrijfsdoelstellingen halen

Als Freelance Business Controller help ik samen met mijn netwerk om jouw organisatie te professionaliseren. We brengen structuur aan, stellen prognoses op, onderbouwen investerings-beslissingen en bieden inzicht in essentiële stuurinformatie. Samen tillen we de financiële functie binnen jouw MKB organisatie naar een nieuw niveau.

Wil jij de volgende stap zetten? Onze aanpak is effectief, maar je moet samen met je organisatie de uitdaging aangaan. We gaan kritisch zijn en stappen maken. Wil jij weten of je klaar bent? Doe onze gratis test om te bepalen of jouw business "in control" is.

Control your cash. Stick to your core business. Know your numbers.

Marcus Lemonis

Bewezen Stappenplan

Samen met mijn netwerk werken we volgens een bewezen methode die we bij iedere organisatie succesvol kunnen toepassen.

 • Research

  We gaan uitgebreid onderzoek doen naar de organisatie, de financiële inrichting en de beschikbare cijfers. Door analyse van de financiële gegevens van het afgelopen en huidige jaar creëren we onderbouwde inzichten voor verbetering.

 • Verbeterplan

  Op basis van de huidige situatie en de behoefte gaan we samen een verbeterplan implementeren. Dit zijn concrete actiepunten om bedrijfsdoelen, informatiestromen en bedrijdsbesluiten naar een hoger niveau te brengen.

 • Training & Ondersteuning

  Na de implementatie is het zaak om je financieel gedreven organisatie op een hoog niveau te houden. We trainen medewerkers en bieden flexibele ondersteuning om continu toekomstbestendig te werken. 

Waarom een freelance business controller?

Met meer dan 10 jaar expertise in finance & business snap ik als Freelance Business Controller exact hoe je financiële analyses en KPI's inzet om organisatorisch succes te halen. Door ervaring binnen verschillende (types) bedrijven pas ik snel binnen jouw organisatie en vinden we de juiste strategie. Daarnaast werken we als flexibele schil en als team om voor voor alle MKB organisaties het verschil te kunnen maken.

 • 10+ Jaar Ervaring

  Business controlling zit in ons DNA.

 • Flexibel inhuren

  We passen ons aan jouw behoeftes aan.

 • Team van experts

  Samen met een team bereik je meer.

Bewezen Succes

Opdrachtgevers die reeds "in control" zijn:

Benieuwd hoe we samen succes gaan behalen?

Neem vrijblijvend contact op.

Ik reageer altijd binnen 48 uur en meestal sneller.
Wil je mij liever direct spreken? App of neem telefonisch contact op via +31 (0)6 27 89 06 81

contact met MKB Controllers

Contactinformatie