Over MKB Controllers

Ontdek hoe ik en mijn netwerk jou helpen bij financieel & organisatorisch succes. Worden wij business partners?

colleagues-company-cooperation-1081228

Waarom MKB Controllers?

De beste keuze is voor jouw bedrijf.

Jouw organisatie is toe aan de volgende fase van professionaliseren. Je wil meer doen met de cijfers en strategische keuzes maken die onderbouwd worden met harde data. Hiermee kan de organisatie verder groeien óf juist op slimme manieren geld besparen.

Wij bieden tools die kunnen helpen dit inzicht te bieden, processen opnieuw in te richten en het personeel trainen om te zorgen dat ook in de toekomst gefundeerde beslissingen kunnen worden genomen.

Onze beloftes.

  • Wij werken volgens een vaste methodiek waardoor vooraf kan worden vastgesteld wat de impact is
  • Brede ervaring met controlling door groot netwerk van MKB controllers
  • Persoonlijke aanpak waardoor we een relatie opbouwen met jou als klant
  • Oplossing op maat zodat het aansluit op iedere MKB organisatie

Iedere organasatie is anders.

Daarom kiezen wij voor een persoonlijke benadering om tot een oplossing te komen voor de financiële vraagstukken binnen jouw organisatie.

Integer

Integriteit staat hoog in het vaandel bij MKB Controllers. Wij werken met betrouwbare data van veel bedrijven, maar zullen deze gegevens nooit delen zonder toestemming.

Kennis van zaken

Natuurlijk wil je de beste mensen voor jouw organisatie. Wij zorgen er daarom voor dat onze business controllers de beste opleiding krijgen en gecoacht worden zodat we op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op ons én jouw gebied.

Flexibiliteit

Alles om ons heen veranderd snel. Dat vraagt van organisaties om ook flexibel te zijn en daarin mee te kunnen bewegen. Wij zorgen daarom voor een oplossing op maat voor jouw organisatie. Zowel in het niveau van de controller als in het aantal uren dat deze ingezet wordt. En dit kan je altijd bijstellen op basis van jouw behoeftes.

Het team van MKB Controllers.

Paul Bruseker van MKB Controllers helpt jou met gedegen bedrijfseconomisch advies.

Paul Bruseker, partner bij MKB Controllers

Hi, Ik ben Paul Bruseker en ben woonachtig in Rotterdam.

Ik heb MKB Controllers opgericht omdat ik zag hoe ondernemers binnen het MKB kansen laten liggen om beter in control te zijn over hun organisatie. Hierdoor lopen ze (onnodig) risico en worden de resultaten vaak negatief beïnvloed. Door het slim inzetten van professionals is juist voor deze groep al snel resultaat te halen waarmee ze echt een voordeel kunnen halen op de concurrentie.

Mijn passie voor cijfers en het helpen en bedrijven beter stuur- en beheersbaar te maken ontwikkelde zich al op de middelbare school. Later ben ik me daar verder in gaan specialiseren en heb ik de titel Register Controller behaald. Ervaring in het vak heb ik opgedaan bij verschillende soorten bedrijven van klein tot groot en zowel commercieel als non-profit. Juist door de grote variatie in deze bedrijven weet ik wat goed en minder goed werkt binnen bepaalde type organisaties.

Heb je vragen naar aanleiding van wat je gelezen hebt op deze site? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Gijs de Waard, partner bij MKB Controllers

Ik ben Gijs de Waard. Ik woon in Haarlem met mijn vrouw en drie zoons.

Na zeven jaar de accounting te hebben gedaan bij de Markets- en ALM  afdeling bij ABN Amro heb ik als consultant vijf jaar processen en afdelingen geoptimaliseerd op basis van het Lean gedachtegoed. Na deze periode begon het te kriebelen om weer een financiele functie te gaan bekleden. Ik ben daarom vervolgens als Teamlead van een Financial Control team aan de slag gegaan. Hierbij was ik ook verantwoordelijk om de teams binnen de Financial Control organisatie op een Agile manier zelfsturend te laten werken om zodoende te zorgen dat er een continu verbetercultuur ontstond waarbij de verschillende teams zelf verantwoordelijkheid gingen nemen om elke dag, elke week en elke maand een stukje beter te presteren. Binnen deze functie ben ik ook gestart met opleiding tot Register Controller. Dit is een uitstekende combinatie met mijn Lean Sigma Black Belt opleiding.

Door mijn werk binnen Controlling, Accounting en als LSS Black Belt heb ik in mijn werkzame leven de kennis en vaardigheden opgebouwd om te doen wat ik leuk vind: cijfers analyseren, processen doorgronden, teams en mensen coachen en stimuleren en continu bezig zijn met het effectiever en efficiënter maken van organisaties op basis van een gestructureerde - en op feiten gebaseerde manier. Mijn doel hiermee is om MKB bedrijven te helpen om beter te worden in wat zij doen en verder te groeien op een gestructureerde wijze waarbij ze zoveel als mogelijk is in control zijn over wat er allemaal speelt binnen en buiten hun organisatie.

Heb je vragen naar aanleiding van wat je gelezen hebt op deze site? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Paul Bruseker van MKB Controllers helpt jou met gedegen bedrijfseconomisch advies.

Contactinformatie