Referenties

Organisaties die na een samenwerking succesvol in control zijn en graag een hun ervaring delen.

Bewezen Succes

Opdrachtgevers die reeds in control zijn:

Referenties van MKB controllers.

Inmiddels heb ik samen met mijn netwerk al meerdere organisaties geholpen financieel en bedrijfsmatig succes te behalen. De effectieve aanpak heeft gezorgd voor bewezen resultaten. Een aantal partners die hierover vertellen:

Edo Reghini Associate Director - CvA

I had the opportunity to work with MKB Controllers, for two years at the Conservatorium van Amsterdam and CvA Online BV. On both working environments, the MKB Controller proved to be very effecting, demonstrating solid financial skills, the capacity to priotise and get most out of the team.

Jaap May Data & Innovation

Paul is een hele goede financiële professional en tegelijk een bijzonder fijne collega om mee samen te werken. Hij heeft aan een half woord genoeg, denkt altijd een paar stappen vooruit en - ook belangrijk - heeft een plezierig gevoel voor humor. Ik kan hem en MKB Contollers zonder enig voorbehoud aanbevelen!

Paul Grimbergen Directeur ICT - Coöperatie VGZ

De MKB Controller die ik inhuurde heeft zich in korte tijd bewezen als een gedreven en intelligente business controller die die in staat is de vele gegevens uit een online werkende onderneming te vertalen naar heldere en inzichtelijke analyses. Daarnaast is hij een zeer prettige en aimabele collega.

Previous
Next

Ook deel worden van de succesverhalen?

Neem vrijblijvend contact op over jouw businesscase.

Ik reageer altijd binnen 48 uur en meestal sneller.
Wil je mij liever direct spreken? App of neem telefonisch contact op via +31 (0)6 27 89 06 81

Contactinformatie